Svartmålandet av multikultikritiker redan börjat med full kraft

Jag fick omedelbart föraningar om att det skulle bli så här – multikultivurmare skulle helt utan skrupler utnyttja massmorden i Norge – och de har redan börjat förverkligas.

Stefan K. skriver om företeelsen på Petterssons blogg, han uttrycker väl det som jag haft i tankarna.

Känns mycket tråkigt att det behöver bli så här. Det skulle räckt med att sätta extra energi på att smälta det som hänt, utan att nu behöva kämpa mångfaldigt så hårt, i alla debatter och diskussioner.

Svenska media får betyget IG pga den onyanserade och svartvita rapporteringen som är full med floskler.

Ett svar

  1. Det är ironiskt att multikultivurmare drar såna enorma växlar på vad som händer i norge och menar att det är så relevant för situationen i sverige. För Norges historia är faktiskt väldigt annorlunda från sveriges? Det är en ung stat som fått kämpa för sin självständighet. Det har varit ett fattigt land betydligt längre än sverige och har saknat högreståndskultur sedan medeltiden mer eller mindre. Norge har en väsenskilld modern historia från sverige där Norges upplevelser under andra världskriget väl sticker ut mest. Upplevelser som gissningsvis inspirerade massmördaren i Norge eller i vart fall bidrog till hans världsbild.

    Vidare är Norges oljeekonomi helt annorlunda från sveriges? Ska man jämföra två länder så finns det inte en siffra rätt att jämföra sverige och norge, förutom…

    Så varför tycker multikultivurmare att Norge är så extremt relevant för Sverige? Det enda svar jag kan komma på är att de undermedvetet är etno-nationalister? Jamenar, den enda anledningen jag kan se är broderfolks och släktskaps argumentet. Men de enda politiska företrädarna för att basera politik på blod i sverige är Nationaldemokraterna och Svenskarnas parti? Är det inte konstigt att multikultivurmare delar världsbild med sina argaste fiender?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: