Amerikanerna har att välja mellan pest o kolera?

Jag tycker att det känns skönt att inte behöva välja mellan Obama och Romney. Obama har kritiserats tex av Petterssons blogg som hänvisar till att han hyllar islam, ger bidrag till islamister och har nära wahabitiska släktingar. Mycket läsvärt.

Men Romney då! Mannen kallas ofta the Rich Robot Romney, som beter sig som en android och inte kan relatera till vanliga dödliga. Man har ropat efter ”the real Romney”.

Steve Shives listar 5 dumma saker om Mitt Romney. Han kallar honom ”en gående vindflöjel”.

Jag vill här uppmärksamma hans märkliga religion, mormonismen, som för övrigt liknar islam på många sätt. En ny helig bok från en ängel, profeten Joseph Smith, den enda rätta tron.

Romney tror som hans kyrka lär, att när Jesus väl behagar komma någon gång igen, så kommer ”det tusenåriga riket” styras från Missouri, USA, förutom från Israel. Och annat svammel.

Man ska vara medveten om att Romney har deltagit i mormonernas tempelceremonier där man svär att ge sitt allt, alla resurser, nuvarande och framtida, till ”Jesu Kristi kyrka av sista dagars heliga”. Dessa ceremonier får inte andra människor delta i än mormoner  och inte ens alla – en viktig punkt innan man får VIP-kortet till ett tempel är att ledarna frågar ut en om bla man betalat 10 % av sina inkomster till kyrkan. Annars är man inte ”värdig”! Kyrkan vill inte heller avslöja vad pengarna används till utan du ska bara tro att de går till något bra syfte. Ifrågasättande är mycket dåligt beteende. Ledarna vet bäst. Så det ligger väldigt nära att tro att Romney kommer att lyssna på mormonkyrkans ledare i Salt Lake City, Utah. Är det då verkligen säkert att sådana råd och krav, gynnar landet och amerikanerna i allmänhet?

I denna klipp visas hur ett par svär att de ska lyda och ge sitt allt, till kyrkan.

I år har några personer smugglat en liten videokamera i ett mormontempel och filmat dessa ceremonier. När man har sett filmerna så undrar man naturligtvis direkt om man verkligen skulle vilja ha en av deltagarna som landets president. Jag vet att jag inte skulle vilja ha Romney.

Jag vill uppmana folk att titta på dessa videoklipp för att se vad mormoneliten sysslar med bakom lyckta dörrar, för att bilda en uppfattning om en person som aspirerar till att bli USA:s högste ledare.

Om Romney vinner kommer mormonerna säga att han fyller profetian om en mormon som räddar hela USA i en prekär situation. Om han inte vinner, ropar mormonerna att han och alla mormoner, blivit förföljda och diskriminerade.

Videoklippen finns på Youtube, killen som gjort dessa kallar sig ”Newnamenoah” (mormonerna får ett nytt namn vid tempelceremonin). Vita lustiga kläder, hemliga handtag, mantran och annat, som alltihopa dessutom knyckts av frimurarna! Facepalm. Och Romney vill bli president?

Men om ingen av dessa två duger, ska man då helt enkelt låta bli att rösta? Som sagt, jag är glad att jag inte bor därborta och behöver våndas över denna fråga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: