Milld svarar den gode Federley

Vete katten hur Jan Milld orkar men det gör han och svarar i sitt klipp kort o gott på Federleys floskler vid det som skulle vara en Riksdagsdebatt om invandringen. Man kan ju inte ta ”Ursula” på allvar!

Annonser

Ett svar

  1. Fruktansvärt då man bara använder retorik för att förtrycka skattebetalare såväl som de som redan befinner sig i landet i olika typer av bidragsberoende.

    Debatten gäller ju helt och hållet fördelningspolitik…….MEN politikerna har hittat en grupp till vilken man kan ösa hur mycket pengar som helst…….utan att man kan tycka illa vara……så länge vi har bara de 5000 riktiga flyktingar som anländer till oss så finns det ju ett välda spelrum……mellan det minsta vi kan ta hand om med ”Tyck synd om argumenten” och det mesta som är öppna dörrar……

    Politiker leker i snällhet från en ekonomisk situation som är god medan man skapar elände för många….157.000 ungdomsarbetslösa…..500.000 öppet arbetslösa……..400.000 dolt arbetslösa…….varför inte satsa på att dessa får det bättre först……..för ”sanningen i vitögat” det finns mer än 1 Miljard människor som har mindre än 1,25$/dag att leva på…..1600 gånger mer än för de dyraste ensamkommande barnen…..vi är inte speciellt effektiva i vår välvilja precis…..och vem är det mest synd om? Den som tagit sig hit eller den som har det ”sämst i världen”?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: