Da Capo: andningspaus från all tvingad multikultihysteri

jukedancJag erkänner att jag är en hopplös nostalgiker som bl.a. gillar gammeldags musik. (Har gjort det redan som barn!) Därför är program som Da Capo — Refränger och legender, som manna från himlen för mig. Programledaren Anders Eldeman (han med Melodikrysset, ni vet) snackar lite mellan låtarna, berättar nåt smått om de forna dagars levnadsstil och ja, hela programmet känns bara genomtrevligt.

Så jag vågar rekommendera detta för alla trötta människor som i dagens Sverige, blir jämt och ständigt påtvingade den eländiga, krystade, låtsasberikande mångkulturen. Lyssna på dessa program och känn hur kroppen slappnar av, man andas lättare och hjärnan putsas från allt elände.

Programmen finns att höra via nätet en hel månad efter sändningen, i fall den tiden inte passar. Önska får man också göra!

Exempel:

Glenn Miller och Margit Carlqvist Lördag 25 maj 2013

Det fungerade ju faktiskt ganska bra att mota bort vinterkylan med vårskivor häromveckan så nu vågar Da Capo sig på ett litet försommartema! Hör artister som Anders Börje, Sickan Carlsson, Lasse Krantz och Glenn Millers orkester.

Musiken i programmet

 • Hilmer Borgeling, Willy Rooth – “Kärlekens rödaste rosor”
 • Anders Börje, Walle Söderlund – “Sommar sommar sommar”
 • Sickan Carlsson, John Wilhelm Hagberg, Åke Söderblom, Nils Kyndel, Odeon-Orkestern (Stockholm) – “Hm-hm”
 • Glenn Miller – “Sunrise Serenade”
 • Johnny Bode & Gösta Jonssons Dragspelsorkester – “Flicka lilla vet du vägen”
 • Lars Roos – “Intåg i sommarhagen”
 • Margit Carlqvist, Sam Samson – “Rosenkyssar”
 • Helge Mauritz, Arne Hülphers – “Lite lite månsken”
 • Lasse Krantz, The Rhythm Masters – “Anderssons sommartrudelutt”
 • Kai Gullmar, Sune Waldimir – “I det gröna min sköna med dej”
 • Percy Faith – “A Summer Place”
 • Kaj Hjelm, Britt Hagman, Åke Hylén, Sjömanspojkarna – “Aj aj kapten”
 • Margreth Måård, Helge Langton, Einar Groth – “Två i kanoten”
 • Wilhelm Hamnstedt, Olle Johnny – “Under ekars djupa grönska”
 • Astrid Söderbaum, Systrarna Rosenblom, Thore Swanerud – “Sol sommar och söndag”

3 svar

 1. Visst behöver man andningspauser. Från mångkulturen.

  Men själv har jag stridit mot den så länge att jag börjar finna mig tillrätta i kampen som sådan. Man måste ha roligt när man strider, söka vila i handling så att säga.

  Med tiden ska du se att PK-ismen dör och att vi tar tillbaks vår sedvanliga kultur. Det går lättare nu, svensken har vaknat nämligen. Inte bara du och jag utan ”folk ute i stugorna” också, ”villasvensken”.

 2. Hej, skäms för att vara svensk. Boendes i Norge bevarar norrmännen sin kultur och skyller samtidigt inte på invandrare, utan välkomnar dem på 17 maj. Svenskar är rasistiska, men försöker dölja det på politisk nivå. Samma under andra världskriget med alla halvnassar. Lär av norrmännen!! De som ger bäst service och bemötande när jag är i Sverige är alla andra än bortskämda egocentrerade, rädda för andra kulturer – etniska svenskar!! Skärp er, och lär av ””multikulturella” att i resten av världen hälsar man även på de man inte känner – då blir man integrerande, inte den svenska kyliga, avvisande hållningen. Utan våra invandrare klarar vi oss inte. L-Os rasistiska begränsningspolitik visar bara vad gemene svensk har för åsikt: invandrare är bara flyktingar istället för sanningen: många har bättre utbildning och vi behöver deras kompetens i vårt halvt sjukskrivna alkoholiserade land med låg moral. Sved denna? Ja då är jag nöjd. Är trött på svenskar som brukar allt från hela världen, men ser ner på andra folkslag på samma gång! Den avundsjuka bondekulturen kan bytas ut mot sund, hövlig norsk nationalismen som i mycket större grad inviterar och brukar kunskap från andra kulturer. Om du ej tror mig: checka mellannorge, och landsbygden, kommunhusen och se en trevlig blandning invandrare och norrmän fira tillsammans, inte som i segregerade Sverige. Tack för mig, ha en fin utveckling med de skumma flyktingarna, kanske vid närmare kontakt har de något att berätta om omvärlden;)

  • Nu har du nog kommenterat på fel blogg helt enkelt. Kan inte alls annars förstå ditt inlägg. Eller är det ett försök till satir?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: