Lindeskutan kan alltså inte gå längre, Anders Ceder!

Nerikes Allehanda har återigen tryckt en intervju med svamlande Anders Ceder (S) som kläcker ur sig både att vi inte vill begränsa antalet, men att vi måste begränsa antalet.

sverige-bär-världenBildtext under hans porträtt lyder: ”Det finns en trötthet och känsla av att vi inte orkar med mer. Anders Ceder (S), kommunstyrelsens ordförande i Lindesberg.” Och kommunchefen verkar vilja brista i gråt: ”Dagens migrationspolitik sliter på samhället. Christer Lenke, kommunchef i Lindesberg.” står det under hans bild.

Tackar ödmjukt för dessa sanningar. Man skulle dock önskat lite mera kraftfulla uttalanden och näven eller skon bankandes på bordet.

Tiggeriresorna från Lindesbergs kommun till statliga hövdingar har inte resulterat, och kommer förmodligen inte i framtiden heller, resultera i någonting annat än ett varmt handslag och uppmaningar om att 1. se till att ”främlingsfientligheten” inte ökar bland de drabbade skattebetalarna; 2. bygg fler och större lägenheter; 3. trolla fram jobb åt analfabeter och oanställningsbara, och så vidare.

Hur som helst kommer vi knappast att få se några förbättringar och därmed utveckling åt rätt håll, utan det kommer att bli avveckling med ännu fler besparingskrav tills man täljt och hyvlat sönder den kommunala skuta som det från början varit meningen, ska bära oss och hålla oss flytande.

Jag kan inte se varför situationen skulle lindras eller förbättras bara av en så enkel åtgärd som att sprida eländet tunnare och jämnare över hela landet. Huvudproblemet kvarstår ju.

Var exakt går gränsen för mottagningen av utlänningar i Lindesbergs kommun, och landet Sverige, innan man blir så illa tvungen att erkänna att allting gått åt h*lvete och att vi inte längre kan utnyttja den arbetande och skattebetalande delen av landets befolkning, till att i godhetens namn, ta emot på tok för många utlänningar – och strunta i att serva landets egna, rättmätiga mottagare av service och tjänster som de hela tiden betalar till?

Det finns väl sisådär 2 miljarder fattiga i världen som gärna skulle vilja anlända till paradiset Sverige, som helt kravlöst skänker ett gratisliv till vem som helst (förutom själva svenskarna).

Var går gränsen? Någon i en maktposition måste faktiskt odla fram en ryggrad och våga säga STOPP! För utlänningarna kommer inte självmant att sluta komma.

grundstött

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: