NA: ”SD radikaliseras utomlands”

NA-ledaren 5.6.2013 är osignerad, men jag tippar på Lars Ströman pga hans signerade alster. De innehåller helt klart samma genetiska markörer.

Lite citat:

asterix-hahahaNär Mikael Jansson, då boende i Örebro, var ledare för Sverigedemokraterna hade hans parti ett nära utbyte med den franska extremhögern i nationella fronten. Bland annat fick SD flera hundra tusen kronor av dem för att driva valkampanj. Flera i partiets ledning, som även nu finns kvar där, reste till Frankrike och hyllade partiet och den man som sagt att Förintelsen bara var ”en parentes” i historien.
Den nuvarande partiledaren Marine Le Pen riskerar åtal för hets mot folkgrupp när hon jämfört en fredlig bönestund i en moské med den nazistiska ockupationen.
Det är så vedervärdigt så hälften vore nog, som det brukar sägas i Närke.

och

De bejakar förbindelser och utbyte med de krafter som vill spränga Europa, inte bokstavligt givetvis, utan symboliskt.

asterix-hahaha2

Annonser

3 svar

  1. Hm. Men då kan vi ju beskriva allt som inte är aktivt våld som fredligt? Hoppas den här ledaren gör det om politiska möten som ledaren inte tycker om.

  2. En intressant fråga är även hur extrem den utländska ”extrem högern” är. Innan SD och debatterna om/fördömningarna av SD utgick jag egentligen från att tex de franska och nederländska s.k. extremisterna verkligen var extremister. Efter att ha jämfört SDs partiprogram och websida med det som hävdades av tex. Vänsterpartiet, Expo, med flera, frågade jag mig dock om inte även den utländska hävdade extremismen existerade mer i billig vänsterpropaganda än i verkligheten.

    (Jag uteslutar dock inte att individuella partier eller företrädare faktiskt är extremister, vill dock se bevis först och tro sedan.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: