Urbota dumt pojkstreck mot asylboende i Stråssa

Så här berättas det i Nerikes Allehanda:

I onsdags kväll runt 23-tiden slängde en person in en rökbomb eller någon sorts fyrverkeripjäs i en lägenhet vid Stråssaplan i Stråssa. Bostaden hyrs av Migrationsverket och i lägenheten fanns fyra personer vid tillfället. Personen som kastade in pjäsen ropade en nazistisk fras och sågs springa från platsen. Det uppstod brännmärken i golvet, men ingen person kom till fysisk skada.

Jag skulle ha velat höra vem det var som sade sig ha hört ropet och varför det beskrivs som ”en nazistisk fras” men det står inte i artikeln.

Det har på sistone skett flera bränder i samband med asylboenden i kommunen, men de har enligt polisen inget samband sinsemellan. I Fellingsbro menade polisen att en brand kan ha anlagts av en asylant som blivit osams med en annan. Vem vet. Känner personligen ingen som skulle hålla på med sådana dumheter.

Om du som gjort något motsvarande läser detta, så uppmanar jag dig att omedelbart sluta med dumheterna. I Sverige ska vi lösa problemen genom diskussion och lagändringar, om så krävs. Det värsta och särdeles dumma tilltaget som en Sverigevän kan anamma är att ta efter våldsamma invandrares huliganexempel.

2 svar

  1. Någon kanske ropade ”Allahu Akbar” som väl är en nazistisk fras med tanke på det intima samarbetet de hade både med SS och führern? Borde i alla fall vara hets mot folkgrupp då det riktar sig hela den icke-muslimska världen.

  2. * Varför går de SFI om de är asylsökande? Mindre än varannan får ju stanna i Sverige
    * Är man asylsökande söker man skydd. Då skall man väl inte behöva ringa polisen
    * Till Andrei (som egentligen heter något annat) vill jag säga: -Bara för att vi inte vill ha er här, behöver vi inte vara några dåliga människor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: