Insikten om att skattepengarna inte räcker, sprider sig

räkning-pöbeln-rgb5x

Råkade gå in på Bärgslagsbladet och såg en kort men ack så insiktsfull insändare med rubriken ”Mina surt förvärvade skattepengar räcker inte”.

Jag är rädd när jag läser om att papperslösa i Sverige får gratis vård. Rädd för att mina surt förvärvade skattepengar inte ska räcka till mig och mina föräldrar på ålderns höst, att vi måste jobba mycket längre än till 65 för att våra skattepengar tagit slut, att skolan och barnomsorgen får det mycket sämre än det är i dag, kanske till och med måste privatiseras helt eftersom skattepengen inte räcker till. Det är pengar som vi har arbetat oss till.

Hoppas att många fler kommer till samma insikt, om inte förr, så innan valet 2014. Sverigedemokraternas valfilm från 2010 börjar nu visa sig vara en sann profetia.

En kalldusch för många vanliga svenska löntagare, som gärna tyckt att det är en självklarhet att allehanda stackars utlänningar går före i köerna och helst får allting ”gratis”, för ”Sverige är ett rikt land”. Utan att förstå att ingenting är gratis i verkligheten, någon betalar alltid.

Om det inte är utlänningarna själva så är det svenskarna = minus i skattekistan. När vissa inte betalar alls, så får ”någon” annan betala desto mer. Man kommer inte ifrån den enkla kalkylen.

Varför blir det så här nu i det rika landet Sverige?

SCB har kommit med en statistikrapport där man kan läsa förfärliga siffror. Läs och begrunda!

SCB20130815Den som påstår att någon massinvandring inte pågår och att den hur som helst inte dränerar landets gemensamma resurser – ämnade för dess folk – måste leva i en annan dimension. Tydligare än så här kan det knappast bli.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: