Hallelulia! Frälsaren har kommit till Kopparberg.

hoppenappHoppe har fått napp.

Ljusnarsbergs kommun tänker sälja badanläggningen till Jimmy Hoppe – för en krona. Sedan får kommunen betala för användingen. Och Hoppe lovar att investera. Finemang.

Tanken är att kommunen säljer badet för en krona. Sedan köper kommunen badtid åt skolan för 35 000 kronor i månaden. Kommunen kräver också att badet ska vara tillgängligt för allmänhet och för pensionärsorganisationer. Ett avtal på fem år föreslås skrivas.
– I dag betalar vi 55 000 kronor i månaden plus el för badtid så det här avtalet minskar den kostnaden vi har för obligatorisk simundervisning i skolan, säger Anders Nordlund, chef på bildningsförvaltningen.
Det är dessutom ett beräknat investeringsbehov på mellan 3-3,5 miljoner kronor i simhallen. Det handlar bland annat om ventilation och värmesystem. Hoppe är bereddd att bekosta dessa investeringar om köpet genomförs.
– Sammanlagt planerar vi för ytterligare investeringar i Gillersklack på 10 miljoner kronor, inklusive dessa 3 miljoner i badhuset, säger Jimmy Hoppe.

Artikeln i NA har inspirerat till många kommentarer från boende i kommunen.

hallelulia

simdamJa, Jesus kanske finns trots allt, och gestaltas av fastighetsägaren och affärsmannen Jimmy Hoppe, i dessa moderna tider?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: