LINDESBERG: Bengtsson uppmanar den som är oskyldig att kasta första stenen

Arnold Bengtsson (S)  som suttit på två pallar, har lämnat ett avskedsbrev.

Beträffande Barn- och utbildningsnämnden så vill jag göra ett ordentligt avslut, och därför avsluta det uppdraget i samband med årsskiftet. Så om mötet uttalar sitt misstroende mot mig så kommer jag i ovan nämnda begäran om entledigande föreslå att det sker sista december 2013. …

Jag har åkt bil med några av er, jag har åkt efter några av er i bil, och jag har blivit omkörd av några av er när ni kört bil. Det är rätt dryga böter om man åker dit för fortkörning. Börjar ni tänka efter hur ofta ni kört för fort 2012 kommer många av er snart upp i trettio tusen kronor. Lagen gällde även om inte Pekka stod där med laserpistolen. Lindesberg Volley har betalat in sin skuld till staten för 2012.

Jag lämnar mötet nu. Besluten är upp till er. Den som är oskyldig kastar första stenen.

Hela brevet är publicerat på Lindenytt 24.10.2013

flugaJag får den uppfattningen att Bengtsson tycker att hans misstag inte är mer allvarliga än fortkörning som de andra ägnat sig åt, och då borde man sett mellan fingrarna på volleyskandalen.

Det verkar helt klart som att Socialdemokraterna gärna velat göra just det, men eftersom media presenterade volleyskandalen som en stor grej, så måste ju naturligtvis någon offras. Än mer p.g.a. att det är valår.

Till slut: vad är det politikerna i kommunen håller på med? Tänk om man kunde vara den proverbiala flugan i taket, och se och höra. Jag misstänker att fler än Bengtssons huvud skulle rulla!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: