Nya Tider: Förtryck biter inte längre

Vi har varit nöjda prenumeranter till tidningen Nya Tider, nu under ett års tid. Den kommer en gång i veckan och en helårsprenumeration kostar 545 kronor. Med tanke på att tidningen startats med knappa resurser och därför bestått av rätt få sidor, så har redaktionen lyckats med att fylla sidorna med väldigt varierande, sakligt innehåll. Ett exempel är Stefan Torssells 5-delsserie om Estonia-katastrofen 1994, ett annat är en serie ”Att förbereda sig”, som ger råd för folk som vill vara lite förberedda inför något oväntat som kan stoppa t.ex. livsmedelsdistributionen, längre elavbrott osv.

Andra texter har bl.a. handlat om Ukraina och Sydafrika. Tidskriften Axess. Gatukonstnären Dan Park. Riksdagens inre maktstruktur. Profitörerna i flyktingindustrin. Biodling. ”Därför blev jag muslim”. Svenska ”snällismen”. NHL säsongen 2013/2014. Ja, det torde finnas något för alla!

Vi rekommenderar varmt tidningen för alla som är intresserade av att informera sig om den svenska men även främmande länders utveckling.

Texten nedan är skriven av tidningens chefredaktör Vávra Suk. Länkar till flera av Nya Tiders artiklar hittar du i den högra spalten.

Förtryck biter inte längre

Stensby-Den_skelögdes_sonVi vill tacka alla som redan stödköpt Marie Stensbys bok Den skelögdes son. Trots att det är en opolitisk roman om den romerske härföraren Pompejus, har den inte kunnat säljas via de normala distributionskanalerna. Orsaken är att Stensby hamnat i onåd för att hon uttryckt kritik mot den förda politiken i Sverige. Hon har blivit svartlistad på grund av sina åsikter.

En gång i tiden fungerade sådan repression. I dag finns det alltför många som genomskådat systemet. Vi är många som ställer upp för varandra och som ser till att mobbing och förtryck från dem som sitter i toppen på samhället inte längre lönar sig. Ju mer de hänger ut eller svartmålar en författare, desto mer kommer denne att sälja.

Den danske författaren Mikael Jalvings bok Absolut Sverige – en resa i tystnadens rike kom ut på svenska 2012. I svensk press uppmanades folk att inte läsa den. Det var den bästa reklam han kunde tänka sig. sade Jalving, och boken sålde ett tusen exemplar på tre veckor.

Det pågår ett uppvaknande på många fronter i samhället, något som ger etablissemangets journalister och politiskt korrekta proffstyckare skrämselhicka. En ny bok om mediacensuren och den lamslagna debatten har nyligen lämnat pressarna, det är docent Jan Tullbergs Låsningen. Nya Tider har förmånen att erbjuda boken till våra prenumeranter genom vårt förlag AlternaMedia.

jalving-absolut_sverige * * * tullberg-låsningen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: