LINDESBERG, STRÅSSA: Flitig nattarbetande asylsökare

Vem har försökt göra gällande att invandrare inte vill jobba? Fick via mail, ett vittnesmål om att det egentligen är precis tvärtom. Med bildbevis!

Vi i Stråssa har i alla fall välsignats av en asylsökare från Mellanöstern, som helt frivilligt började bearbeta bla. köksinredningen och sängarna, i bostaden. Mitt i natten! De skyr inte ens nattarbete! Han fick slita bra länge, det är inte så lätt att ensam bära ut en tung spis utöver allt annat som gick att enkelt slänga ut genom dörren och fönstret. Detta är resultatet av hans heroiska slit:
150930trashatDe som bor i närheten, fick dessutom njuta av arabisk musik (visserligen inte live utan bara från radio el motsv), och arabiskt mässande om bla. Allah. Dumt att det svenska folket än så länge inte är tvungna att lära sig arabiska, vi missar ju så mycket berikande kultur.

Grannarna var rädda för att han till slut skulle tutta på högen, men antagligen slocknade mannen innan han hann göra det.

Vilken hjälte! Så ska en lägenhet trashas! Sverige gynnas helt klart av alla fina invandrare som väljer vårt barbariska land. Han måste naturligtvis omedelbart få ett permanent uppehållstillstånd. Tänk vad många nya arbetstillfällen han redan skapat, och kan förmodas skapa, under sina år i vårt kyliga och tråkiga land. Tänk hur bruttonationalprodukten ökar, när Migrationsverket nu måste köpa in ny inredning och möblemang, till denna lägenhet. Fastighetsskötaren får säkert jobba några extra timmar. Det blir till ny fakturering, med moms förstås. Staten gynnas.

*     *     *

P.S. Detta är den tredje tråkiga asylincidenten på mycket kort tid, i lilla Bergslagsbyn Stråssa. Även tidigare har det hänt ett och annat, och varför skulle läget förändras i framtiden? Tänk om media hela tiden listade vad som egentligen händer, i hela landet. Skulle man ens ha utrymme för andra nyheter?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: