Lindesberg: Storå ska berikas ännu mer, och rejält

En Västeråsfirma planerar att bygga modulhus för 60 familjer i lilla Storå. Hoppas att Storåborna står ut. Firman får säkert bygglovet beviljat, sådan panik som det råder. – Undrar om det är den nystartade fastighetsfirman SJS Modul AB 559052-2396  som nu sett sin chans? Kan någon bekräfta? Där är det i alla fall en Jan-Erik Nilsson f 1950, som styr med Samuel Dag, f 1966 och Svend Nielsen, f 1953.

Nytt_asylboende_med_plats_för_60_familjer_planeras_i_Storå_-_P4Örebro_SR20160407

 

SR P4 Örebro 7. april 2016 Nytt asylboende med plats för 60 familjer planeras i Storå

 

2 svar

  1. Åker ibland med TiB och det är inte särskilt trevligt måste jag säga. Män i begynnande medelålder kommer in i kupéena i mängder tjattrar och gapar i mobiltelefoner och ljuger för tågvärdarna om att myndigheterna inte betalat ut pengar i tid, de kan inte betala sina biljetter. De flinar och flabbar åt lättlurade tågvärdar. Det är en skam att dessa människor får komma hit och missbruka vårt land och våra politiker applåderar dem och ser dem som framtiden. Vedervärdigt!

  2. Jag tycker synd om folk som inte kan åka med egen bil. Dessutom vet man inte vad dessa utlänningar kan sprida för sjukdomar och parasiter såsom kackerlackor och vägglöss.
    Sedan kan tågvärdarna mycket väl veta precis vad som pågår, men dessa ha då gett upp och ser bedrägeriet mellan fingrarna för att undvika bråk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: